GBTS Solskydd – måttanpassade solskydd av högsta kvalitet!

HÖSTKAMPANJ vecka 37 – 39! Vi bjuder på motor och fjärrkontroll vid köp av en terassmarkis. Se vårt erbjudande på Facebook

Invändigt

Plisséer

Plisségardiner är det mest flexibla invändiga solskyddet. Vi rekommenderar starkt VS2-modellen som går att dra både uppifrån och nedifrån beroende på era önskemål. Utbudet på vävar är stort där ni kan välja ifall ni vill ha en veckad väv eller en i honeycellutförande. Visuellt finns det något som passar alla smaker och de går även att få som mörkläggande för exempelvis sovrummet.

Rullgardiner

Till dagens moderna fönster och arkitektur är det många som hoppar över gardinerna och istället låter rullgardinen bli en del av inredningen. Med över 130 olika vävar att välja bland vågar vi påstå att det finns något som stämmer passar just er. Förutom att vi erbjuder transparenta, semitransparenta och mörkläggande vävar så kan vi även erbjuda screentryck med ert favoritmönster eller foto. Vi har även modeller i kasettutförande i färgerna svart, vitt eller silver.

Lamellgardiner

Lamellgardiner är ett utsökt val till stora fönsterpartier då de erbjuder en perfekt balans mellan ljusinsläpp och avskärmning. De finns också en mängd spännande färger och mönster att välja och det går också att blanda olika färger om man har sådana önskemål. Om man har fönsterpartier som är sneda eller rundande upptill så kan vi anpassa längden efter dessa förutsättningar. Ni kan även välja mellan två olika bredder, 89mm och 127mm.

Persienner

Vill man ha en mer traditionell lösning för det invändiga solskyddet är persienner alltid ett bra alternativ. Den modellen som vi rekommenderar är har en persienn i ett stilrent kasettutförande. Det går naturligtvis att anpassa persiennerna i olika färger, exempelvis kan man ha dem i vitt på ena sidan och svart på den andra. Vi har persienner i både 25mm och 50mm utförande.

Utvändigt

Terassmarkiser

Har man en altan så är en terassmarkis alltid ett säkert val. Njut av heta sommardagar i skuggan med en markis anpassad till både bredd och utfall. Önskemål som motorisering, automatisering med sol-, vind- och regnsensor är bara några av tillvalen. Vi använder oss av marknadens ledande tillverkare av både motorer och vävar. En terassmarkis går att få i olika utförande. En öppen markis är ett bra val om man monterar fast den i taket. Vill man ha den monterad i fasaden så rekommenderar vi en helkasett som omsluter både väv och armar eller en semikasett som täcker väven. Vill man dock ha en öppen markis på fasaden rekommenderar vi att man väljer till ett skyddstak.

Screenmarkiser

Något som blir allt mer populärt är screenmarkiser som är ett minst lika gott val för fastighetens fönster. De stora fördelarna med screenmarkiser är att de är stabila med blixtlåskanaler vilket gör att den klarar av vindar över 145 km/h. De stoppar även soluppvärmningen av fönstren samtidigt som du behåller utsikten eftersom väven är perforerad. Beroende på val av väv stoppas 90-97 % av ljusstrålarna av markisväven.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser har gått från att bara vara solskydd till en produkt som lyfter utseendet på fastigheten. Numera finns det fönstermarkiser i en mängd olika utförande och stilrena profiler. Att de stänger ute mer än 75% av värmestrålningen och skärmar effektivt bort det direkta solljuset är något som är givet. Vi rekommenderar fönstermarkiser i kasettutförande med fjädring för bästa resultat. Motorisering och automatisering finns som tillval.

Övrigt (takmarkiser, pergolas, värmereducerande fönsterfilm)

Vill man ha något som även kan fungera som regnskydd kan en pergola vara den ultimata lösningen. Täck över uteplatsen eller spabadet och förläng utevistelsen. En pergola med sidomarkis och takmarkis kan vara en fantastiskt bra lösning då det inte finns krav på bygglov. Ett mycket bra alternativ till ett inglasat uterum. De kan kan anpassas helt efter era behov. Avrinningssystem, motoriserat tak och belysning är bara exempel på tillval. Vi har flyttbara pergolas i vårt sortiment.

Referensobjekt

Kontakta oss för mer information

13 + 14 =